Imię
Twój adres e-mail
Przepisz cyframi: trzy sześć trzy
regulamin
Dodaj załącznik

Opinie Wszystkie Dodaj opinię


  • Jestem mile zaskoczona dobrą jakością porady prawnej. Otrzymałam wyczerpującą odpowiedź i na tej podstawie wiem od czego zacząć, jakie postepowania są dla mnie lepsze i ogólnie, co mnie czeka w kwestii spraw sądowych.


    28.07.17 Iwona

  • Bez wychodzenia z domu mogłam skorzystać z porady prawnej. Rzetelne i szczegółowe odpowiedzi w bardzo krótkim czasie. Profesjonalne podejście Pana Łukasza Obrał zachęciło mnie do skorzystania z kolejnych porad w przyszłości. Kiedy o czymś zapomniałam - mogłam wrócić do tematu z kolejnym pytaniem i uzyskać odpowiedź w krótkim czasie. Polecam wszystkim. Ja na pewno skorzystam z porad Pana Łukasza ponownie w przyszłości, bo to bardzo wygodne rozwiązanie dla tych, którzy są zabiegani i zapracowani.


    13.03.17 Joanna

  • Opinia przygotowana profesjonalnie. Warta swojej ceny. Szczegółowo opisane wszystkie niuanse w bardzo jasny sposób. Dziękuję i polecam


    17.10.16 Wojciech

Księga gości

Jestem mile zaskoczona dobrą jakością porady prawnej. Otrzymałam wyczerpującą odpowiedź i na tej podstawie wiem od czego zacząć, jakie postepowania są dla mnie lepsze i ogólnie, co mnie czeka w kwestii spraw sądowych.

28.07.17 Iwona

Bez wychodzenia z domu mogłam skorzystać z porady prawnej. Rzetelne i szczegółowe odpowiedzi w bardzo krótkim czasie. Profesjonalne podejście Pana Łukasza Obrał zachęciło mnie do skorzystania z kolejnych porad w przyszłości. Kiedy o czymś zapomniałam - mogłam wrócić do tematu z kolejnym pytaniem i uzyskać odpowiedź w krótkim czasie. Polecam wszystkim. Ja na pewno skorzystam z porad Pana Łukasza ponownie w przyszłości, bo to bardzo wygodne rozwiązanie dla tych, którzy są zabiegani i zapracowani.

13.03.17 Joanna

Opinia przygotowana profesjonalnie. Warta swojej ceny. Szczegółowo opisane wszystkie niuanse w bardzo jasny sposób. Dziękuję i polecam

17.10.16 Wojciech

Warto korzystać z porad w tym serwisie. Otrzymałam szerokie wyjaśnienie na temat nurtujących mnie kwestii prawnych. Bardzo dziękuję Panu Łukaszowi za szerokie ujęcie tematu. Profesjonalna porada w rozsądnej cenie - polecam z pełnym przekonaniem.

01.09.16 Anna

Polecam każdemu pomoc Pana radcy Łukasza Obrał. Spotkałem się z nim osobiście. Bardzo sympatyczny człowiek a co ważniejsze niezwykle kompetentny. Moja sprawa była sprawą spadkową.

31.08.16 Mieczysław

Bardzo szybka odpowiedź w zaledwie kilkanaście minut. Polecam

23.08.16 Ewa

Profesjonalna, rzetelna i bardzo obszerna porada prawna pokazująca różne spojrzenia na dany problem. Wcześniej próbowałem się czegoś dowiedzieć w innych serwisach doradczych, ale dopiero tutaj dostałem pełny obraz sytuacji. Szczerze polecam p. Łukasza, bardzo dociekliwie podchodzi do tematu i klarownie wyjaśnia problem.

30.05.16 Błażej M.

Porada prawna bardzo konkretna a przede wszystkim fachowa. Wszystko zostało przez Pana prawnika jasno, "po ludzku" wyjaśnione. Dodatkowo dostałam gotowe pismo do przesłania. Polecam wszystkim szybko, tanio i rzetelnie.

26.05.16 Ewa

Zagadnienie wyczerpująco wyjaśnione,szybko i cena dobra,polecam p.Łukasza.

09.04.16 urszula g.

Fachowa i merytoryczna odpowiedz na zadane pytanie w trudnej sprawie - Internetowy Serwis Porad Prawnych godny polecenia

23.02.16 Alfred
1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10