Imię
Twój adres e-mail
Przepisz cyframi: trzy sześć trzy
regulamin
Dodaj załącznik

Opinie Wszystkie Dodaj opinię


  • Bardzo dziekuje za wyczerpujaca opinie napisana w jasny zrozumialy sposob. Jestem pd wrazeniem wiedzy, profesjonalizmu i jasnego, rzeczowego sposobu w ktory Pan Lukasz Obral wyjasnil mi dosc skomplikowane sprawy. Polecam!


    12.10.12 Dorota

  • Dziekuje bardzo za prawna porade pana Lukasza Obrala. Otrzymalam odpowiedz bardzo szybko za niewielka sume pieniezna. Odpowiedz byla bardzo dokladna, obszerna i poruszyla kazdy aspekt sprawy spadkowej, z ktora sie zglosilam. Bardzo goraca polecam uslugi prawo-porady.pl.


    07.10.12 Sylvia K.

  • Prosiłem o opinię prawną dotyczącą treści umowy najmu mieszkania. Niezwłocznie otrzymałem opinię wraz poprawkami i komentarzem. Serdeczne dzięki. Polecam wszystkim korzystanie z serwisu prawo-porady.pl


    04.10.12 Ryszard

Księga gości

Bardzo dziekuje za wyczerpujaca opinie napisana w jasny zrozumialy sposob. Jestem pd wrazeniem wiedzy, profesjonalizmu i jasnego, rzeczowego sposobu w ktory Pan Lukasz Obral wyjasnil mi dosc skomplikowane sprawy. Polecam!

12.10.12 Dorota

Dziekuje bardzo za prawna porade pana Lukasza Obrala. Otrzymalam odpowiedz bardzo szybko za niewielka sume pieniezna. Odpowiedz byla bardzo dokladna, obszerna i poruszyla kazdy aspekt sprawy spadkowej, z ktora sie zglosilam. Bardzo goraca polecam uslugi prawo-porady.pl.

07.10.12 Sylvia K.

Prosiłem o opinię prawną dotyczącą treści umowy najmu mieszkania. Niezwłocznie otrzymałem opinię wraz poprawkami i komentarzem. Serdeczne dzięki. Polecam wszystkim korzystanie z serwisu prawo-porady.pl

04.10.12 Ryszard

DZIĘKUJĘ ZA WYCZERPUJĄCĄ, SOLIDNĄ PORADĘ, BARDZO MI POMOGŁA

23.09.12 Wiesław

Dziękuję za poradę. Stawiam 5.

19.09.12 Dagmira

Dziękuję za wyczerpującą poradę :)

07.09.12 Joanna

Szukałam w sieci wzorów pozwu o alimenty. W większości portali znalazłam albo wzory płatne, albo bardzo ubogie. Na stronach prawo-porady.pl znalazłam bardzo fajny wzór z którego skorzystałam. Świetne jest to, że wzór można pobrać za darmo. Pewnie też kiedyś skorzystam z porady prawnej jeżeli jej będę potrzebowała.

24.07.12 Paula

Porada fachowa i rzeczowa. O to właśnie mi chodziło.

24.07.12 Paweł

Bardzo dziękuję za sporządzenie pozwu o alimenty i przyczynianie się do utrzymania rodziny.

24.07.12 Renata

Jesteście świetni. Dziekuję.

22.07.12 Tomek
2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11