Imię
Twój adres e-mail
Przepisz cyframi: trzy sześć trzy
regulamin
Dodaj załącznik

Opinie Wszystkie Dodaj opinię


  • Opinia potraktowała bardzo szeroko moje zapytania ale to co chciałem wiedzieć znalazłem w niej. Bardzo wysoki poziom merytoryczny. Dziękuję !


    08.01.13 Roman

  • Jestem mile zaskoczona jakością usług prawo-porady.pl Uzyskałam bardzo dokładne informacje na temat rozwodu i podziału majątku wspólnego.


    25.12.12 Małgorzata

  • Odpowiedz na moje pytanie byla przygotowana przez prawnika fachowo i wyczerujaco. Dziekuje!


    03.12.12 ewa

Księga gości

Opinia potraktowała bardzo szeroko moje zapytania ale to co chciałem wiedzieć znalazłem w niej. Bardzo wysoki poziom merytoryczny. Dziękuję !

08.01.13 Roman

Jestem mile zaskoczona jakością usług prawo-porady.pl Uzyskałam bardzo dokładne informacje na temat rozwodu i podziału majątku wspólnego.

25.12.12 Małgorzata

Odpowiedz na moje pytanie byla przygotowana przez prawnika fachowo i wyczerujaco. Dziekuje!

03.12.12 ewa

Mam nadzieje,że każda osoba potrzebujaca porady prawnej będzie miała to szczęście jak ja i trafi do serwisu porady-prawne gdzie odpowiedzi na stawiane pytania są bardzo czytelne dla laików tresciwe i wyczerpujace a tez bardzo ważne cena porad jest dostepna dla kazdej kieszeni

24.11.12 Andrzej

Dziękuję serdecznie za poradę.

08.11.12 Marzena

Zadałam kilka pytań odnośnie alimentów na moją córkę. Wszystkie moje wątpliwości zostały rozwiane. Prawnik udzielił mi wyczerpującej odpowiedzi.

25.10.12 Magda

Szybko i sprawnie dowiedziałem się wszystkiego o mojej, nieciekawej zresztą, sytuacji prawnej. Wiem teraz czego mogę się spodziewać. Dziękuję i będę Was polecał.

17.10.12 Paweł

Bardzo dziekuje za wyczerpujaca opinie napisana w jasny zrozumialy sposob. Jestem pd wrazeniem wiedzy, profesjonalizmu i jasnego, rzeczowego sposobu w ktory Pan Lukasz Obral wyjasnil mi dosc skomplikowane sprawy. Polecam!

12.10.12 Dorota

Dziekuje bardzo za prawna porade pana Lukasza Obrala. Otrzymalam odpowiedz bardzo szybko za niewielka sume pieniezna. Odpowiedz byla bardzo dokladna, obszerna i poruszyla kazdy aspekt sprawy spadkowej, z ktora sie zglosilam. Bardzo goraca polecam uslugi prawo-porady.pl.

07.10.12 Sylvia K.

Prosiłem o opinię prawną dotyczącą treści umowy najmu mieszkania. Niezwłocznie otrzymałem opinię wraz poprawkami i komentarzem. Serdeczne dzięki. Polecam wszystkim korzystanie z serwisu prawo-porady.pl

04.10.12 Ryszard
2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11